Onderhoud

Datum:
02-06-2020
Categorie:
Verhardingen, Onderhoud, Asfalteren
Vanaf 3 juni 2020 werkt aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. aan de verbetering van verschillende bushaltes in Den Helder en Julianadorp. Het betreft de haltes 83 en 97 aan de Middenweg in Den Helder, en in Julianadorp halte 84 en 98 aan de Zuidwal, halte 82 en 96 aan het Breewijd en halte 81 en 99 aan het Zuiderhaaks.
Datum:
28-04-2015
Categorie:
Verhardingen, Nieuws, Onderhoud, Riolering, Asfalteren
Na een grondige reconstructie van het Afvalbrengstation (ABS) in Schagen voldoet het terrein volledig aan de wensen en eisen van HVC. Het werk is aan Aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. gegund na een aanbesteding, waarbij niet alleen de inschrijfprijs, maar ook het plan van aanpak, de omgevingsaspecten, duurzaamheid en milieuaspecten zijn meegewogen (EMVI). Het werk omvat onder andere het uitbreiden van het rangeerterrein voor containers. De verharding van dit terreingedeelte is opgebouwd uit verschillende asfaltlagen met een vloeistofdicht membraam.
Datum:
16-02-2015
Categorie:
Verhardingen, Grondwerk, Onderhoud
In de eindfase van de werkzaamheden bij winkelcentrum De Hoef in Alkmaar is de mol eindelijk ontmaskerd.
Datum:
02-02-2015
Categorie:
Nieuws, Onderhoud
Aannemersbedrijf Gebr. Min BV houdt deze winter weer een aantal bedrijventerreinen sneeuw- en ijsvrij. Dit doen we onder andere voor de locaties van Taqa Energy rond Alkmaar en Bergen. We beschikken over strooiwagens waarmee we ‘nat strooien’. Enkele uren voordat het gaat vriezen wordt een mengsel van zout en water (pekel) op het wegdek gesproeid, dat zich hier direct op hecht.
Datum:
12-12-2013
Categorie:
Verhardingen, Grondwerk, Onderhoud, Asfalteren
Nieuwe grondzeef van aannemersbedrijf Gebr. Min
Met de nieuwe grondzeef van aannemersbedrijf Gebr. Min is met een goed resultaat grove puinmix gemaakt. De benodigde puinmix met de gewenste fractie en de juiste kwaliteit was voor het project niet verkrijgbaar. Daarom is besloten deze zelf te zeven zodat funderingsmateriaal met de juiste specificaties is verkregen.
Datum:
01-04-2013
Categorie:
Grondwerk, Onderhoud, Riolering, Verhardingen
Mininfra CF Zeiler Boulevard Bergen aan Zee 5
Uitgevoerde  werkzaamheden: Het opbreken en afvoeren van elementenverhardingen Het aanbrengen van  ruim 800 m1  Q-bic PP infiltratie units, inclusief inspectieputten Het aanbrengen van trottoir- en opsluitbanden, totaal  3250  m1 Het maken van  kolkaansluitingen en het plaatsen van 95  kolken Het aanbrengen van straat- en tegelwerk, totaal  11.600  eenheden Het leveren en aanbrengen van openbare verlichting Bijzonderheden