Voorbereidingen voor de verhuizing in volle gang!

Datum: 
20-03-2017
Categorie: 
Nieuws

Op 3 april zal Aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. verhuisd zijn naar de nieuwe locatie aan de Krommedijk 3A in Egmond aan den Hoef. Het terrein is samen met Tambach B.V. aangekocht en biedt beide bedrijven veel ruimte en meer mogelijkheden. Aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. verlaat na vele jaren het terrein aan de Jan Apeldoornweg dat bestemd wordt voor woningbouw.
Na de overdracht in juli vorig jaar zijn de noodzakelijke werkzaamheden opgestart. Het binnenterrein wordt opnieuw ingericht hetgeen door een groene bomensingel aan buitenzijde aan het zicht wordt onttrokken. Eén van de bestaande loodsen wordt ingericht als moderne werkplaats, in de andere loodsen is voldoende ruimte voor het onderbrengen van het materieel en bouwmateriaal.
Bij de entree van het terrein staat de beheerderswoning die inmiddels is getransformeerd in een kantoor. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de inrichting en afwerking van het kantoor. Wij verwelkomen graag onze relaties vanaf 3 april om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie!