Verjonging wagenpark met drie nieuwe MAN-trucks

Datum: 
30-11-2017
Categorie: 
Nieuws

Met drie nieuwe MAN trucks die zijn uitgerust met de moderne Euro6c motoren zet aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. een belangrijke stap op de CO2 prestatieladder van het bedrijf. Verder beperken milieuzones de logistieke bewegingen niet meer met de nieuwe milieuvriendelijke en stille voertuigen. Twee trucks van het type TGS 8x4 zijn uitgerust met een 30 tons kabelafzetsysteem. Eén van de twee is bovendien uitgerust met een 19,5 ton/meter autolaadkraan. De derde MAN is een 10x4 met een laadvermogen van 32 ton. Deze truck is voorzien van een kipper met stalen binnenbak en een kunststof buitenzijde. Het laadvermogen van deze 10x4 is maar liefst 32 ton en dat is uniek.

Enthousiaste chauffeurs
De geïsoleerde asfaltkipper is voorzien van een asfaltklep en een speciale asfaltrem. Dat werkt ideaal voor de asfalteermachine; de chauffeurs zijn er bijzonder enthousiast over. De trucks zijn bijzonder compleet uitgerust met een aantal comfort- en veiligheid verhogende voorzieningen. Zo zijn er zonnekleppen gemonteerd en camera’s die zicht geven naast- en achter het voertuig.
Termen die bij de gekozen oplossing voor de trucks passen zijn compact, wendbaar en een groot laadvermogen. Eigenschappen die passen bij het plaatje van aannemingsbedrijf Gebr. Min B.V. die met de nieuwe voertuigen prime uit de voeten kan in binnenstedelijke gebieden.