Verbetering bushaltes in Den Helder en Julianadorp.

Datum: 
02-06-2020
Categorie: 
Verhardingen
Onderhoud
Asfalteren

Vanaf 3 juni 2020 werkt aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. aan de verbetering van verschillende bushaltes in Den Helder en Julianadorp. Het betreft de haltes 83 en 97 aan de Middenweg in Den Helder, en in Julianadorp halte 84 en 98 aan de Zuidwal, halte 82 en 96 aan het Breewijd en halte 81 en 99 aan het Zuiderhaaks.
Deze bushaltes zijn een belangrijk onderdeel van het netwerk wat Den Helder en Julianadorp met elkaar én met de rest van Noord-Holland verbindt. Om die reden is er ook voor gekozen om de bus volgens de actuele dienstregeling te laten rijden. Tijdens de werkzaamheden worden hiervoor worden tijdelijke haltes ingericht.

Voor een goede communicatie met de omgeving is de BouwApp in gebruik genomen. Via deze app worden updates gegeven over de werkzaamheden. Ook kunnen omwonenden via deze app vragen stellen. Deze app is gratis te installeren via de Playstore of Applestore, of scan de QR code.

Het verkeer zal zo weinig mogelijk hinder ondervonden als gevolg van de werkzaamheden.
Omdat veiligheid van zowel het verkeer, de omwonende als de werknemers voorop staat, zorgen wij voor een gescheiden en veilige verkeersstroom doormiddel van slimme oplossingen die zo min mogelijk hinder veroorzaken.

Met deze aanpassingen wordt de belangrijke levensader van Den Helder en Julianadorp in stand gehouden en zal iedereen bereikbaar blijven.