Nieuwe vrachtwagen MAN 8x8 in bedrijf genomen

Datum: 
28-11-2013
Categorie: 
Nieuws

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen week is met trots de nieuwe MAN TGS 8x8 ws vrachtauto in gebruik genomen. Deze vervangt de Ginaf 6x6 die ruim 18 jaar trouw dienst heeft bewezen. Bij de keuze is niet over één nacht ijs gegaan. We willen toch een auto die jarenlang probleemloos het zware werk bij ons aankan. De vrachtauto’s moeten inzetbaar zijn voor transport van grond en asfalt op soms niet al te goed begaanbare terreinen.

Nadat de auto ruim een maand geleden vanaf de fabriek is afgeleverd, is deze verder aangepast aan onze specifieke wensen. De auto is voorzien van een stuurbare achteras, een container afzetsysteem, een overdruksysteem in de cabine en de nodige signaleringssystemen. Met deze uitrusting is de auto voor vele toepassingen inzetbaar. In de eerste week heeft de auto al zijn diensten bewezen bij asfaltreparatiewerkzaamheden met de hotbox en tijdens de uitvoering van een bodemsanering.

De investering draagt bij aan de bedrijfsdoelstellingen op het gebied van de reductie van de CO-2 uitstoot. De MAN TGS 8x8 ws  heeft een laag eigen gewicht en is voorzien van de Euro 5 motor. Dit heeft een positief effect op het brandstofverbruik en de emissies.

Nieuwe vrachtwagen MAN 8x8  van Min Infra
Nieuwe vrachtwagen MAN 8x8 van Min Infra