Nieuws

Datum:
02-06-2020
Categorie:
Verhardingen, Onderhoud, Asfalteren
Vanaf 3 juni 2020 werkt aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. aan de verbetering van verschillende bushaltes in Den Helder en Julianadorp. Het betreft de haltes 83 en 97 aan de Middenweg in Den Helder, en in Julianadorp halte 84 en 98 aan de Zuidwal, halte 82 en 96 aan het Breewijd en halte 81 en 99 aan het Zuiderhaaks. Deze bushaltes zijn een belangrijk onderdeel van het netwerk wat Den Helder en Julianadorp met elkaar én met de rest van Noord-Holland verbindt. Om die reden is er ook voor gekozen om de bus volgens de actuele dienstregeling te laten rijden. Tijdens de werkzaamheden worden hiervoor worden tijdelijke haltes ingericht.
Datum:
08-01-2019
Categorie:
Nieuws
Voor de uitvoering van onze asfaltwerken zijn wij op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde walsmachinist en een asfaltwerker/grondwerker. Voor onze opdrachtgevers in Noord-Holland voeren wij projecten uit op het gebied van onder andere grondwerk, bodemsaneringen, rioleringen, bestratingen en asfaltverhardingen. Dit doen wij met onze vakmensen en met een groot eigen machinepark zoals kranen, shovels, vrachtauto’s en asfaltmaterieel. Werk je graag in de buitenlucht en wil je je handen uit de mouwen steken, neem contact op met Jan-Dirk Hartog 072-589 62 44 of stuur een bericht met CV naar j.hartog@min-infra.nl
Datum:
03-09-2018
Categorie:
Nieuws
Onder de noemer “Meet @ the Beach” vond op 14 en 15 juli het jaarlijkse Triumph TR weekend plaats in Egmond aan Zee. Tijdens de tourrit op zaterdag bezochten de 80 deelnemende equipes het bedrijfsterrein van Aannemersbedrijf Gebr. Min voor de lunch en voor het uitvoeren van Triumph gerelateerde Lowland games en opdrachten. Hiertoe behoorden o.a. het onderdelen werpen en het handmatig verplaatsen van een Triumph TR over exact 5,00 meter. Het binnenplein was met marktkramen en terras ingericht als perfecte lunchlocatie. Mede dankzij het prachtige weer was het evenement een groot succes!
Datum:
02-08-2018
Categorie:
Waterbouw, Grondwerk, Betonbouw, Nieuws
Overslag Bedrijf Amsterdam (OBA) is in de Amsterdamse regio één van de grootste partijen die de overslag van bulkmateriaal verzorgt. Tot voor kort betrof dit vooral kolen overslag, maar ook steeds meer nieuwe klanten weten OBA te vinden. Dit is een resultaat van de transitie strategie, waarbij in het eerste kwartaal van 2018 ruim 20% van het terrein wordt vrijgemaakt voor andere droge bulkstoffen. Dit vraagt ook om een andere behandeling van het regenwater.
Datum:
30-11-2017
Categorie:
Nieuws
Met drie nieuwe MAN trucks die zijn uitgerust met de moderne Euro6c motoren zet aannemersbedrijf Gebr. Min B.V. een belangrijke stap op de CO2 prestatieladder van het bedrijf. Verder beperken milieuzones de logistieke bewegingen niet meer met de nieuwe milieuvriendelijke en stille voertuigen. Twee trucks van het type TGS 8x4 zijn uitgerust met een 30 tons kabelafzetsysteem. Eén van de twee is bovendien uitgerust met een 19,5 ton/meter autolaadkraan. De derde MAN is een 10x4 met een laadvermogen van 32 ton. Deze truck is voorzien van een kipper met stalen binnenbak en een kunststof buitenzijde. Het laadvermogen van deze 10x4 is maar liefst 32 ton en dat is uniek.

Pagina's